Servicii

Servicii juridice în care poți avea încredere

Facem mai mult decât să vă ajutăm să gestionați problemele legale. Vă oferim sfaturile, sprijinul și atenția personală necesare pentru a obține cele mai bune rezultate.

Cu peste 10 ani de experiență combinată, echipa noastră de avocați împreună cu colaboratorii săi oferă o gamă completă de servicii juridice pentru nevoile dumneavoastră specifice în domeniul Dreptului Penal, dar și în domenii precum Dreptul Contravențional, Dreptul Muncii etc.

Drept penal

Avocații noștri sunt specializați în infracțiuni de corupție, infracțiuni de serviciu (abuz în serviciu, delapidare, divulgare de informații nepublice), evaziune fiscală, spălare de bani, infracțiuni informatice, abuz de încredere prin fraudarea creditorilor, trafic de droguri, criminalitate organizată etc.

Consultanță juridică

Vom face tot ce putem pentru a ne asigura că nu sunteți doar un alt caz în portofoliul nostru. Veți primi sfatul, sprijinul și atenția personală necesare pentru a obține rezultate care funcționează pentru nevoile dvs.

Asistență juridică și reprezentare

Avocații specializați în drept penal din echipa noastră au o experiență vastă în reprezentarea clienților în fața organelor judiciare precum: DNA (Direcția Națională Anticorupție) și DIICOT (Direcția de Investigare a Criminalității Organizate și Terorismului) în faza de urmărire penală precum și în fața instanțelor de judecată în celelalte faze procesuale.

Colaborări

Avem colaborări cu experți din toate domeniile astfel încât problemele dumneavoastră să fie rezolvate cât mai eficient.