Despre noi

ÎNTÂLNEȘTE-NE

Despre noi

Rotaru Rareș este avocat definitiv în cadrul Baroului București. Acesta este licențiat în drept și absolvent al programului de masterat „Criminalistica și psihologia judiciară în investigația penală”. În ceea ce privește aria sa de expertiză, Rotaru Rareș activează în principal în domeniul dreptului penal fiind specializat în infracțiuni de corupție, evaziune fiscală, spălare de bani, infracțiuni de serviciu (abuz în serviciu, delapidare, divulgare de informații nepublice), infracțiuni informatice, abuz de încredere prin fraudarea creditorilor, trafic de droguri, criminalitate organizată etc., oferind în acest sens asistență juridică și reprezentare în fața tuturor organelor judiciare. De asemenea, acesta oferă și consultanță juridică în vederea prevenirii săvârșirii unor infracțiuni, concretizată în crearea unui plan personalizat de măsuri în acest sens.

Din punctul de vedere al activității științifice, acesta a publicat mai multe articole cu ocazia participării la diferite Conferințe Internaționale și a publicat în calitate de coautor și o serie de cărți de drept, având în
prezent mai multe proiecte în desfășurare.

Slogan : „ Ubi jus ibi remedium est ”
Sloganul nostru reprezintă o maximă latină care înseamnă că acolo unde există o greșeală, există și un remediu . Acest principiu subliniază, printre altele, faptul că nu ar trebui să se permită ca o nedreptate să rămână fără o compensație , dacă poate fi reparată . De asemenea, acesta este considerat unul dintre principiile cele mai valoroase din toate timpurile stând la baza inventării acțiun ilor în justiție . Echipa noastră se angajează în baza acestui principiu să găsească întotdeauna un remediu la problemele dumneavoastră.